Schaalbaar WiFi netwerk

 

WiFi wordt normaal gesproken vanuit het modem aangeboden of via een accesspoint. Deze netwerken zijn bijna niet te beheren en door de verschillende hardware communiceren ze slecht onder elkaar. Schaalbare WiFi netwerken zijn een uitkomst hiervoor. Dit kan van 1 accesspoint tot een ongelimiteerd aantal.Wat je ermee kan? Het WiFi netwerk is makkelijk te integreren in het bestaande netwerk. Door een centraal beheer systeem worden de accesspoints of toegangspunten beheert. Het beheersysteem geeft inzicht in de hoeveelheid verbonden gebruikers, kan toegang limiteren indien niet voldoende capaciteit.

Het beheer kan door ons op afstand worden uitgevoerd. Heeft u bijvoorbeeld een speciaal congres? Even contact met ons opnemen en wij brengen een nieuw draadloos netwerk online. Iemand die geen toegang meer mag hebben, dat kan geregeld worden.

Wij bieden naast standaard accesspoints ook accesspoints met een extra groot bereik, handig om op een een terras, aan het strand of in een grote zaal WiFi aan te bieden en zelfs accesspoints voor welke voor buiten geschikt zijn.

Oudere WiFi systemen kunnen worden vervangen door deze nieuwe accessoints, de kosten zijn lager en het bereik en de funfactor zijn vele malen hoger. Vraag eens naar de mogelijkheden van een schaalbaar WiFi netwerk.

  Categorie: Diensten