Webontwikkeling

Vroeger, hoe ironisch, was het gebruikelijk om voor elk programma een installatie uit te voeren. Het voordeel was dat je altijd snel je programma kon raadplegen welke op de computer geïnstalleerd was. Het internet was traag en niet altijd beschikbaar waardoor je niet geneigd was om via internet een programma te gebruiken.

 

Het internet heeft een enorme innovatie achter de rug en met de komst en uitbreiding van mobiele netwerken is internet niet meer weg te denken. Internet zorgt ervoor dat ook applicaties via het internet kunnen worden benaderd. Een boekhoudsysteem via internet is vrij normaal, maar ook een klantenbestand bijhouden in een internet applicatie behoort tot de mogelijkheden. Access zal binnenkort niet meer bestaan, Excel zal blijven, maar heeft niet de functies die je wenst.

Webontwikkeling is dus naast het maken en ontwikkelen van websites, ook het ontwikkelen van applicaties welke via het web kunnen worden benaderd, of op de achtergrond de gewenste taken uitvoert.

Webapplicatie

Als ondernemer krijg je de behoeften om de taakverdeling van personeel beter inzichtelijk te krijgen en optimaal te verdelen. Via een webapplicatie gebaseerd op de behoeften en wensen van je bedrijf, wil je projecten of taken bijhouden en toekennen aan personeel. De webapplicatie kan zo worden opgebouwd dat hierin een klanten systeem komt, aan een klant wordt vervolgens een project of taak gekoppeld, daarna wordt deze aan een personeelslid gekoppeld. Voor hen is het zo heel makkelijk te zien wat er gepland is en in welke volgorde.

Wij maken deze systemen voor u op maat.

Webkoppeling

Je kent de termen misschien wel, XML, JSON, WSDL, API. Deze termen worden vaak gebruikt zodra je een systeem wil koppelen aan een ander systeem. Wij maken deze koppelingen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden, zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een webshop te vullen met producten uit je voorraad systeem of is het mogelijk om automatisch orders uit te lezen en deze diverse verwerkingen te laten doen.

Portal ontwikkelen

Altijd al een portal gewild? Wij maken portals op maat. Bijvoorbeeld een klantenportal of een systeem waarin klanten hun product kunnen samenstellen. Eigenlijk maken we maatwerk voor maatwerk.