Uw gecertificeerde

ICT partner

ICT-oplossingen die werken

Met de voortdurende verandering van technologie worden computers niet alleen sneller en veelzijdiger, maar ook kwetsbaarder. Hierdoor ontstaan er regelmatig problemen met hardware en software. Bij Stric ben je aan het juiste adres voor deskundige hulp en betrouwbare oplossingen.

Eén ICT bedrijf voor uw hele werkomgeving! Wij zijn geinteresseerd in alle soorten technologie en software. Ons team staat klaar om je te helpen waar nodig, van het oplossen van technische problemen tot het implementeren van nieuwe systemen en software.

Werkplek beheer

Als werkplekbeheerder zorgen wij ervoor dat iedereen veilig en efficiënt kan werken, zowel in de cloud als lokaal. We beheren en onderhouden werkstations, laptops en mobiele apparaten, en zorgen voor een naadloze integratie met uw netwerk en softwaretoepassingen.

Managed services

Managed services zijn proactieve IT-diensten die door een externe leverancier worden beheerd. Deze diensten kunnen onder meer netwerkbeheer, beveiliging, monitoring, onderhoud, back-up en herstel, en ondersteuning omvatten.

 

Support

ICT support of ondersteuning op een goede manier, wij helpen zo snel mogelijk. Niet alleen voor jou, maar ook voor personeel is dat heel prettig. Wij zijn bereikbaar via telefoon, mail en chat.

Waar kan je nog meer aan denken?

Backup is heel belangrijk, dit is het altijd al geweest. Ook backups van je cloudomgeving regelen is iets waar je niet automatisch aan zal denken. Je cloudomgeving kan bijvoorbeeld Office 365 zijn, hiervan wordt standaard geen backup gemaakt. Het is niet alleen handig om te hebben als er wat mis is, ook als je per ongeluk iets hebt verwijderd.

Bij Stric ben je in goede handen als het gaat om het beheer van Wifi, switches, routers en je NAS.  Door onze brede kennis weten wij als geen ander hoe je je netwerk kan beveiligen op kantoor maar ook vanuit huis met behulp van VPN of andere diensten.

Waarom kiezen voor
ICT oplossingen van Stric?

 

R

Professionele helpdesk zonder gedoe

R

Wij hebben brede kennis op gebied van ICT

R

ICT die aansluit op jouw organisatie

R

Processen automatiseren en optimaliseren

Wat kan ik verwachten?

Inventarisatie

We komen graag met je in gesprek, tijdens dit eerste gesprek willen we graag weten hoe je werkt, waar je tegenaan loopt en wat je van ons verwacht. Wij scannen de omgeving en stellen een paar gerichte vragen. We zijn ook heel erg benieuwd waarom je opzoek bent naar een (andere) ICT’er. Wij gaan namelijk voor een lange termijn relatie.

Advies

We weten inmiddels de werkwijze, hiermee kunnen we een passend advies geven. Deze zal naadloos aansluiten op je huidige werkwijze. We houden er rekening mee dat je gewoon wilt doorwerken.

Implementatie en beheer

Zodra je met ons advies mee gaat, zorgen wij dat alles naadloos aansluit. Dit kost wat tijd, maar in de tussentijd kan je natuurlijk al gebruik maken van onze expertise. Eigenlijk merk je er weinig van, behalve dan dat ICT zal werken.

Samen kijken naar uw ICT uitdagingen?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.