Over Stric

Stric is Full Service in ICT voor haar klanten. Met focus op kwaliteit en een persoonlijke benadering levert Stric 24/7 ICT diensten aan ondernemers. Stric gaat voor de hoogst haalbare service en betrouwbaarheid.

Waarom kiezen voor ICT oplossingen van Stric?

Stric ontwikkelt innovatieve digitale oplossingen met behulp van onze uitgebreide kennis en expertise in ICT, cloudservices, hardware, software en zowel online als offline technologieën. Wij blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de ICT-sector. Door deze expertises te combineren, bieden wij een compleet pakket voor netwerk- en systeembeheer. Hierdoor heb je slechts één partner nodig voor al jouw ICT-behoeften.

 

Wij gaan voor een lange termijn relatie, alleen dan kunnen we je bedrijf echt verder helpen.

Wij richten ons niet op een specifieke sector, hierdoor geloven wij dat we door middel van kennis deling voorlop kan lopen.

Wij leveren alle ICT gerelateerde zaken, dus van uw internet aansluiting op kantoor tot de backup configuratie van uw Teams omgeving.

Wij bewegen mee met uw bedrijf, we zijn bereid om net anders te werken waardoor het voor u interessanter is om een bepaalde weg in te slaan.

Informatie en communicatie beveiliging staat bij ons hoog op het lijstje van jouw omgeving.

MVO en duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor elk bedrijf van groot belang, en duurzaamheid speelt daarbij een cruciale rol.

Binnen de ICT-sector zijn er tal van mogelijkheden om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit omvat onder andere het efficiënt omgaan met energie, het recyclen van apparatuur, en het onderhoud en beheer van gebouwen en ruimtes.

Stric streeft ernaar om vanuit een IT-perspectief zoveel mogelijk duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Wij bieden refurbished apparatuur aan, waardoor deze een nieuw leven krijgt. Daarnaast speelt ICT en automatisering een belangrijke rol in onze werkomgeving op gebied van energie en duurzaamheid. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan namelijk prima worden toegepast in jouw omgeving.

Samen kijken naar uw ICT uitdagingen?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.