Disclaimer

Aansprakelijkheid

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan de informatie onjuistheden, onvolledigheden of typefouten bevatten. Wij kunnen niet garanderen dat de site altijd foutloos functioneert. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van de informatie.

Links

Deze website kan links bevatten naar andere websites die voor uw gemak zijn opgenomen. Wij hebben geen zeggenschap over deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de links daarop. Het opnemen van links impliceert geen goedkeuring van het materiaal op die websites, noch enige associatie met hun exploitanten.

Virrussen en malware

Hoewel wij alles in het werk stellen om deze site virus- en malwarevrij te houden, kunnen wij dit niet garanderen en sluiten wij aansprakelijkheid voor virussen uit. U wordt geadviseerd alle gangbare veiligheidsmaatregelen te nemen voordat u informatie van deze site downloadt.

Copyright

Op deze site rust copyright. Voor reproductie of hergebruik voor zakelijk gebruik dient voorafgaande toestemming te worden gevraagd.

Disclaimer mail

De informatie in e-mailberichten kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u een e-mail onterecht ontvangt, verzoeken wij u de inhoud niet te gebruiken krachtens wet- of regelgeving of overeenkomst. Neem onmiddellijk contact op met Stric om hen op de hoogte te stellen en verwijder het bericht daarna.

 

Stric B.V. is geregistreerd onder KVK nummer 86475789