Hybride cloud

Hybride cloud, is de oplossing voor het MKB in ICT. Met clouddiensten heb je als voordeel dat je over de meest recente diensten beschikt, alles is up to date, er zijn geen hardware limieten en er zijn geen investeringen nodig. Toch passen clouddiensten soms niet bunnen de budgetten van de onderneming, omdat direct duidelijk is wat de maandelijkse kosten zijn en makkelijk door te rekenen naar jaarlijkse kosten.

… Continue reading

  Categorie: Diensten


Schaalbaar WiFi netwerk

WiFi wordt normaal gesproken vanuit het modem aangeboden of via een accesspoint. Deze netwerken zijn bijna niet te beheren en door de verschillende hardware communiceren ze slecht onder elkaar. Schaalbare WiFi netwerken zijn een uitkomst hiervoor. Dit kan van 1 accesspoint tot een ongelimiteerd aantal. … Continue reading

  Categorie: Diensten


Een versleutelde website via SSL

Een SSL certificaat versleuteld het internet verkeer naar en van de website voor de bezoeker en voor de website eigenaar. Normaal gesproken, kan met  voldoende kennis en een paar simpele hulpmiddelen de informatie worden onderschept door derden. SSL voorkomt dit.

… Continue reading

  Categorie: Nieuws, SEO


Mobiele websites (Responsive webdesign)

Google heeft sinds de maand april 2015 een nieuwe ranking factor geïmplementeerd. Mobiele websites worden nu beter gepositioneerd ten opzichte van niet mobiele sites. Vroeger waren mobiele websites aparte websites geschikt voor een mobiel. Responsive webdesign heeft dit min of meer vervangen, door de content mee te schalen naar het apparaat waarmee de website wordt bekeken. Bij de ontwikkeling van een nieuwe website houden we hier al standaard rekening mee. Maar wat als u een bestaande website heeft?

… Continue reading

  Categorie: SEO