Maatwerk

Alles is natuurlijk op maat gemaakt of op maat opgeleverd, het voldoet namelijk aan jouw wensen en eisen in combinatie met een advies van ons.

Wat bedoelen wij nou met maatwerk? Nou je kan het zo gek niet bedenken of we vinden wel een oplossing voor dat gene wat je zou willen automatiseren maar waarvoor niet een simpel bestaand softwarepakket is ( of misschien wel veel te duur is).

Een aantal voorbeelden van wat bijvoorbeeld mogelijk is:

Product

Stel, je hebt één product wat je wil verkopen, dan kan je een hele website maken met een webshop, of gewoon simpel 1 product verkopen op de website inclusief online betalingen maar zonder alle poespas erom heen. Lekker simpel, lekker duidelijk.

Koppeling

Een koppeling kan je bijvoorbeeld gebruiken wanneer je gebruik maakt van externe leveranciers van goederen of diensten. Zoals een fotoboekenleverancier, wij kunnen dan de project data van klanten omzetten in een leesbaar formaat voor de printer. Zo kan een externe partij deze projecten weer afdrukken.

API

De term API is vast wel eens voorbijgekomen, in het kort is het ook een koppeling, maar dan om data op te halen of te verwerken via het web. Stel, je hebt een bestaand productensysteem en wil deze producten tonen op je website, dan halen wij deze producten uit het systeem en verwerken ze automatisch op de website. Dat is simpel! Vervolgens wil je je bestelling verwerken in het systeem misschien? Ook dat kan.